0

Paslanmaz Çelik 3 Bardak Un Elek Krank Plastik Saplı, İnce Örgü Pişirme Unu, Güçlü Şeker, Pişirme Aracı

(0 Müşteri Yorumları)
₺2 592.02 ₺4 799.95

[18/8 Paslanmaz çelik hasır ve 430 paslanmaz çelik 3 kap gövde] Kimse ununun pas lekeleriyle karışmasını istemez, bu yüzden paslanmaya dayanıklı 18/8 ve 430 paslanmaz çelik bizim tercihimiz olacaktır.Güvenli gıda teması için gıda sınıfı malzeme, paslanma konusunda daha fazla endişe yok. 4mm katı paslanmaz çelik kopmayacak easily.No resim, çıplak paslanmaz çelik olduğu için parçalanacak!Kuru, temiz bir bez veya hamur işi ile temizlenmesi kolaydır brush.No acele et, sorun yok.

[Hızlı eleme için 4 telli karıştırıcı] Özellikle çok fazla pişirme yaptığınızda eleme görevinin hızlı çalışmasını sağlar.Bazı kazıyıcıların ağ ile temas etmediğini fark edebilirsiniz, bu nedenle çok fazla un kalırsınız.Kazıma tellerimiz eleme ekranı boyunca hareket eder ve içeriğin elenmesini sağlamak için ekranla tam temas eder.

[Yan sızıntıyı önlemek için 1 yastık halkası] Bazı un eleklerinin her iki tarafında çatlağın takıldığı ve unun o taraflardan uçtuğu büyük yan delikler vardır.Elendikten sonra mutfağınızı bir örgü içinde bulacaksınız.Orta yan delikler ve 1 yastık halkası ile yan deliklerin asla sorun olmadığını göreceksiniz.Her yerde un veya pudra şekeri bulamazsınız.Damgalı ölçümler de size kolaylık sağlamak için bir artıdır.

[Zahmetsiz krank plastik sap] İyi bir un eleği kullanımda çok fazla çaba gerektirmemeli ve ahşap sap gibi parçalanmamalıdır.Plastik sapımız kolayca, sorunsuz ve verimli bir şekilde kranklanır, sıkmanıza gerek yoktur. handle.It elemek ve ince bir doku elde etmek için size çok zaman kazandırır.Yan taraftaki büyük ve sağlam tutamak, ağır unla bile kopmaz.Un, kakao tozu, pudra şekeri, esmer şeker vb.İçin kullanabilirsiniz.

  • Tip : Süzgeçler ve Süzgeçler
  • Metal Türü : Paslanmaz Çelik
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : KW250
  • Marka Adı : GLANYOMİ'NİN
  • Özellik : Çevre Dostu, Stoklanmış
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız