0

Göz Haşhaş Oyuncak Yeşil Kurbağa Göz Haşhaş Esnek Oyuncaklar Çocuklar Yumuşak Ev Anaokulu Hayvan Eğlence Oyuncak

(0 Müşteri Yorumları)
₺656.64 ₺1 313.47

Çocuklar için Sıkma Oyuncakları, duygularınızı serbest bırakmanın ve eğlenmenin mükemmel bir yoludur.Bu oyuncaklar, sıkabileceğiniz, gerebileceğiniz ve bükebileceğiniz yumuşak ve dayanıklı malzemeden yapılmıştır.Gözünüze çarpacak ve sizi gülümsetecek parlak bir renkte gelirler.Onlarla evde, anaokulunda veya istediğiniz herhangi bir yerde oynayabilirsiniz.Çocuklar için sıkma Oyuncakları kendiniz veya sevdikleriniz için harika bir hediyedir.

Belirleme:

Adı: Haşhaş Oyuncak

Boyutu: yaklaşık 9 * 9 * 11 cm / 3.54 * 3.54 * 4.33 inç

Malzeme: TPR

Stil: kalp kurbağa

Renk: yeşil

Ambalaj listesi: 1 * sıkmak Oyuncak Kurbağa

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Duygularınızı Serbest Bırakın: Bu oyuncak, endişeli veya üzgün hissettiğinizde stresinizi hafifletmenize yardımcı olabilecek bir ping out eyes tasarımına sahiptir.Sert bir şekilde sıkabilir ve eğlenceli ve eğlenceli olan gözleri görebilirsiniz.

2.Güzel Yeşil Kurbağa Görünümü: Bu ping oyuncağı yumuşak ve esnektir, sıkmanıza ve almanıza izin verir relaxed.It dikkat çekmek için sevimli yeşil kurbağa şekline sahiptir.

3.Farklı Oyun Yöntemleri: Bu ping oyuncağıyla oynamanın birkaç yolu vardır.Ne yaparsan yap, germek ve bükmekte özgürsün choose.It hayatınızı çok eğlenceli hale getirecek.

4.Değişken Uygulama: Bu ping oyuncak evde kullanılabilir, kreş, veya workplace.It aileniz veya arkadaşlarınızla eğlenmenize ve gevşemenize yardımcı olur.

5.Hayal Gücünü Eğitin: Bu ping oyuncağı, çocukların parmak esnekliklerini kullanmalarına ve yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini açığa çıkarmalarına yardımcı olan eğlenceli bir oyuncaktır.

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Sertifikalandırma : Avrupa sertifikalı (CE)
  • Model Numarası : Haşhaş Sıkmak Oyuncak
  • Uyarı : hiçbiri
  • Yaş Öner : 14+y
  • Tema : Hayvanlar ve Doğa
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız