0

Geometrik Şekil ve Renk Montessori Oyuncaklar Çocuklar için Ahşap Bloklar Dört Sütun Eşleştirme Oyunları Çocuk Öğrenme eğitici oyuncak

(0 Müşteri Yorumları)
₺659.09 ₺1 318.19

[ Ürün adı ]: Geometrik şekil ve renk Montessori oyuncaklar [ Malzeme ]: Ahşap [ Renk eşleşmesi ]: Resim olarak [Cinsiyet ]: Unisex [ Yaş aralığı ]: 3-6 yaşında [ Ürün boyutu ]: Resim olarak [ Özellik ]: Entelektüel gelişim Ebeveyn-çocuk oyunu için en iyi hediyeler

Not: * Manuel ölçüm nedeniyle lütfen 0.5 cm/0.2 in hataya izin verin. *Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Sevkiyat hakkında

1. Ödeme onaylandıktan sonra genellikle 1-2 gün içinde mal göndeririz.

2. Ekspres, Standart ve Ekonomik nakliye yöntemini kullanıyoruz (Gelmesi 10-45 güne ihtiyaç duyuyor) Genellikle müşterilerimize Ekspres ve Standart Nakliyeyi burada en ucuz ve hızlı yol olan nakliye olarak seçmelerini öneririz ve ayrıca gönderimden sonra çevrimiçi olarak da takip edebilirsiniz.

3. Zamanında Teslimat-Satın alma işleminizi söz verdiğimiz süre içinde almazsanız, sipariş tamamlanmadan önce tam bir geri ödeme isteyebilirsiniz (Kötü hava koşulları, postane grevleri gibi özel durumlar için istisnalar yapılır.vb.)

iade politikası

Aldığınız ürün açıklandığı gibi değilse veya kalitesi düşükse, sipariş tamamlanmadan önce iade edebileceğinize (Alınan Siparişi Onayla'yı tıkladığınızda veya onay süresini aştığınızda) ve tam bir geri ödeme alabileceğinize söz veriyoruz.İade nakliye ücreti sizin tarafınızdan ödenecektir.Veya ürünü saklamayı seçebilir ve iade tutarını doğrudan satıcıyla kabul edebilirsiniz.

Geri Bildirim Hakkında

İşinizi takdir ediyoruz, ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın.siparişle ilgili herhangi bir sorun varsa,siparişten memnun kalmanız için her zaman her türlü çabayı göstereceğiz.Teşekkürler!!

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Model numarası.
  • Marka Adı : MUQGEW'İN
  • Uyarı : BOĞULMA tehlikesi Küçük parçalar. 3 Yaşın altındaki çocuklar için değil.
  • Yaş Öner : 3-6y, 14+y, 6-12y'nın sohbeti, 0-3y
  • Tema : Hayvanlar ve Doğa
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız