0

Sıcak Satış 1 adet Parça Oyuncak Araba çocuk Ahşap Scooter Oyuncak Sürgülü Yarış Oyuncak Değiştirme Rampa Yarış Arabası Oyuncak Hediye için Bebek Erkek

(0 Müşteri Yorumları)
₺31.33 ₺49.83

Sıcak Satış 1 adet Parça Oyuncak Araba çocuk Ahşap Scooter Oyuncak Sürgülü Yarış Oyuncak Değiştirme Rampa Yarış Arabası Oyuncak Hediye için Bebek Erkek

Özellikleri: 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli

Parça Oyuncak Araba: Çift taraflı çalışan, çarpışma önleyici ahşap malzeme ve tekerleğe sahip parça oyuncak araba tasarımı, çoğu parça rampa yarış arabası oyuncağının değiştirilmesini destekler, bebeğin ve yürümeye başlayan çocuğun etkileşimli oyununu iyi uyarır.

Kullanımı Kolay Push & Go Aktif Araba Oyuncağı: Küçük ahşap arabalara bir itme verin ve ardından onları aktif ve koşarken izleyin, kullanımı kolay bu ahşap oyuncak arabalar ileri ve geri esnek hareket eder.

Erken Eğitici Mini Araba Oyuncak: Bu mini oyuncak arabalar, küçük çocuklara hediye olabilir, çocukları renk tanıma ve bu arabalardaki sayılarla uyarabilir, bu da el-göz koordinasyonlarını ve dikkatlerini egzersiz yapmak için oynarken temel sayı bilişine yardımcı olur.

Yüksek kaliteli Malzeme: Nitelikli masif ahşap malzemeden yapılmış, toksik olmayan su rengi boyalı, çapaksız iyi cilalanmış, çarpışmadan endişe duymayan, oyuncak arabanın esnek bir şekilde ilerlemesini sağlamak için mükemmel .

Yürümeye başlayan bebek için İdeal hediye: Bu ilginç araba oyuncağı, çocuklar için doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri ve güzel anılar yaratmak için uygundur ve parça oyuncaklarının yerine geçen araba olarak etkileşim oyunu ve toplama zamanı için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün Boyutu: yaklaşık. 4. 5x3. 2x1. 5 cm/1. 77x1. 26x0. 59 inç

Malzeme: Ahşap

Net Ağırlık: yaklaşık. 20g / 0.04 lbs

Paket içeriği: 1 adet

not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Özellikler : Döküm
  • Pil : Pil yok
  • Marka Adı : MOONBİFFY'NIN SOHBETİ
  • Tip : Araba
  • Yaş Öner : 4-6y'nın sohbeti
  • Malzeme : Odun
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız