0

Silikon Kolu Tutucu Kavrama Kaymaz 7. 5X2 Cm 2 adet mutfak gereçleri Yaratıcı Renkli Tencere Parçaları Dayanıklı ısıya Dayanıklı

(0 Müşteri Yorumları)
₺28.12 ₺40.20

Özellikler

1. Isı yalıtımlı: Silikon yardımcı tutamak tutacağı, sıcak veya dondurucu tavayı tuttuğunuzda ellerinizi güvende tutmak için 482℉/250℃ ' ye kadar soğuk ve yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, ardından zamanında lezzetli yemeklerin tadını çıkarır.

2. Rahat ve Dayanıklı: Dökme demir tava tutamak kapakları yumuşak kalın malzemeden yapılmıştır, deformasyona uğramaz, kolayca sığacak ve sökülecek kadar esnektir ve rahat bir tutuşa sahiptir.

3. Soğutma Ark Tasarımı: Tencere tutma kolu kovanı, gevşetmeden ve kaymadan sıkıca monte edilmiş, ayrıca kaymaz ve hızlı bir şekilde ısınmasına izin veren kavisli şekle ve termoritik deliklere sahiptir.

4. Mutfak Yardımcısı: Sıcak tutamak tutacağı wok, dökme demir, kızartma tavaları, tavalar, süt tavaları, metal ve alüminyum tavalar, fırın tepsileri ve diğer çeşitli tencere aletlerine uygulanabilir.

5. Paket içeriği: Tencere ve tavalar için 2 adet sıcak tutamak, her biri için 3x0.8" (7. 5x2 cm), küçük boyut çekmecede saklamak ve günlük yaşamınıza kalite getirmek için uygundur.

Belirleme

Malzeme: Yumuşak kauçuk

Renk: Siyah, Mavi, Kırmızı

Boyut: 7,5 x 2 cm

Ağırlık: 90 g

Paket Şunlardır:

2x Silikon Yardımcı Kolu Pot Kavrama

  • Özellik : Çevre Dostu
  • Tencere Parçaları Tipi : Kolları ve Kolları
  • Malzeme : Silgi
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Tencere Parçaları
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız