0

Lazımlık Eğitimi İzle Eğlenceli Etiket Tablosu Kızlar Çocuklar İçin Ödül Tablosu Lazımlık Eğitimi Lazımlık Ödül Tablosu Tuvalet Oyunları Lazımlık Etiketi

(0 Müşteri Yorumları)
₺1 068.48 ₺2 137.15

Lazımlık eğitimi çizelgemiz, küçük çocuklarınızın lazımlık eğitimi ilerlemelerini motive etmelerine ve takip etmelerine yardımcı olur.4 Yaprak çıkartma (her biri 70 adet) içeren ve kaliteli kağıttan yapılmış bu çizelgelerin kullanımı kolaydır ve farklı temalarda gelir.Lazımlık eğitimi yolculuğuna başlayan bir çocuğa hediye vermek için mükemmeldir.

Belirleme:

Adı: Lazımlık Eğitim Tablosu

Malzeme: Kağıt

Boyut:

Lazımlık eğitim tablosu: (yaklaşık.)8 * 10 inç / 20.32 * 25.4 cm

Talimatlar: (yaklaşık.)8 * 10 inç / 20.32 * 25.4 cm

Çıkartmalar: (yaklaşık.)10 * 7.4 inç / 25.4*18.8 cm

Ambalaj Listesi:

Lazımlık eğitim tablosu*10 adet

Talimatlar*1

Çıkartmalar * 4 yaprak(her biri 70 adet çıkartma)

Tutkal nokta *1 levha (20 adet)

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Eğlenceli ve Motive Edici: Kolay asmak için her biri 4 yaprak çıkartma (her biri 70 adet) ve 1 yaprak yapışkan nokta (20 adet) içeren eğlenceli 10 grafik setimizle çocuğunuzun lazımlık eğitimi ilerlemesini teşvik edin.Ayrıca, süreci sorunsuz ve keyifli hale getirmek için bir talimat sayfası dahildir.

2.Net Görüntüler ve Parlak Renkler: Kaliteli kağıt lazımlık eğitim çizelgemiz, çocuklar için etkileşimli ve eğlenceli bir deneyim yaratan canlı renkler ve net görüntüler sunar.Bu, onları lazımlık eğitimlerine daha aktif katılmaya ve daha hızlı sonuç almaya teşvik eder.

3.Sevimli ve Motive Edici: Çocuğunuza bu lazımlık eğitimi çizelgesinde en sevdikleri şeyleri gösterin ve tuvaleti kullanma alışkanlığını kazandırın. onların own.It kullanımı kolaydır ve çocuğunuz için hedefler belirlemenizi sağlar.Ayrıca, çocuğunuzun tuvalet eğitimi ilerlemesini sevimli çıkartmalarla izler.

4.Düşünceli Hediye: Çocuğunuza Lazımlık Eğitim Çizelgemizle kilometre taşlarına ulaşma sevincini verin.Noel, doğum günleri ve Cadılar Bayramı için mükemmel bir hediye olan bu renkli grafik, lazımlık eğitimini eğlenceli ve kolay hale getirir.Başarıyı kutlayın ve yolculuğun her adımını ödüllendirin.

5.Çoktan Seçmeli: Lazımlık eğitimi çizelgemizde dinozorlar, çiftlikler ve çocukların sevdiği diğer temalar bulunur.Çocuğunuzun tercihlerine uyacak ve ödül talebini karşılayacak çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Boyut : Potty Training Chart
  • Model Numarası : lazımlık eğitim tablosu
  • Malzeme : Kâğıt
  • Yaş Aralığı : 25-36m arası
  • Cinsiyet : Erkek
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız