0

Bebek Fotoğraf Sahne DIY dolgu yastık Photostudio Sahne Poz Mobilya Bebek Kilometre Taşları Sahne Çiçek Yastık 066B

(0 Müşteri Yorumları)
₺501.68 ₺668.91

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Çiçek Tasarımı Bu yenidoğan fotoğraf sahne, fotoğraflarınıza sıcaklık ve eğlenceli bir dokunuş katan bir çiçek şekline sahiptir.Küçük çocuğunuzla harika anlar yakalamak için mükemmeldir.

Yumuşak ve Rahat Peluş malzemeden yapılmış, bu fotoğraf poz sahne bebeğiniz için rahat ve destekleyici bir his sağlar head.It fotoğraf sırasında hem konfor hem de güvenlik sağlar

Yenidoğan fotoğrafçılığı için özel olarak tasarlanmış yeni Ebeveynler ve Fotoğrafçılar için harika olan bu, bebeklerinin büyümesini isteyen yeni ebeveynlere sahne oluyor milestones.It ayrıca, çalışmalarının görsel çekiciliğini ve sanatsal kalitesini artırmak isteyen profesyonel fotoğrafçılar tarafından da tercih edilmektedir.

Çok Yönlü Kullanım Evde, profesyonel bir stüdyoda veya bebek fotoğrafçılığının bir parçası olarak kullanılsa da, bu pervane yumuşak, sıcak ve tatlı bir zemin oluşturarak güzel anılara zemin hazırlar.

Bu çiçek şeklindeki fotoğraf sahne ile Harika Anı besleyin, fotoğraflarınızın zarif ve sevimli fotoğraflarını oluşturabilirsiniz. baby.It bu özel anların korunmasına yardımcı olur ve sizi uzun süre dayanacak değerli anılarla bırakır.

Özellikler:

Ürün Boyutu: Yaklaşık. 72x75 cm / 28. 35x29. 53 inç

Malzeme: Peluş

Renk: Yeşil / Mavi / Pembe / Beyaz / Kahverengi / Mor

Paket içeriği:

1x Peluş Çiçek Yastık Bebek Fotoğraf Sahne

Not:

Ürün Boyutu: Yaklaşık. 72x75 cm / 28. 35x29. 53 inç

Malzeme: Peluş

Renk: Yeşil / Mavi / Pembe / Beyaz / Kahverengi / Mor

  • Yaş Aralığı : 0-6m arası
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Cinsiyet : Üniseks
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız