0

M2 To SATA3 Adaptörü Hiçbir Yazılım Sürücüsü Gerekli SSD Katı Hal Sürücü Dönüşüm Kartı Hızlı Veri Transferi PC Laptop için

(0 Müşteri Yorumları)
₺77.76 ₺155.71

NGFF SATA3. 0 To M. 2 sabit disk adaptör panosu Hiçbir Yazılım Sürücüsü Gerekli arabirim adaptörü Kartı Hızlı Veri Transferi PC Laptop için

Özellik:

1. Ana Kart Kullanımı: NGFF katı hal SATA3.0-M. 2 SSD adaptör kartı, NGFF katı hal SATA3.0 arabiriminin katı hal sabit sürücüsünü kullanım için M. 2 SSD arabiriminin ana kartına bağlayabilen bir donanım aygıtıdır.

2. Veri İletimi ve Aktarım İşlevi: SSD adaptör dönüştürücüleri tipik olarak bir NGFF katı hal SATA3.0 arayüzüne ve bir M. 2 SSD arayüzüne sahiptir ve veri iletimi ve aktarım işlevleri, bu iki arayüz arasındaki devre bağlantıları yoluyla sağlanır.

3. Kullanım kapsamı: NGFF katı hal SATA3.0 ila M. 2 SSD sabit disk adaptör panosu, mevcut sistem anakartlarındaki M. 2 SSD arayüzünü yükseltmesi veya değiştirmesi gereken kullanıcılar için uygundur.Eski NGFF katı hal SATA3.0 arabirim katı hal sürücüsünü kullanmaya devam etmek için bu adaptör kartını kullanın.

4. Yazılım sürücüsü Gerekmez: Arabirim adaptörü Kartı herhangi bir yazılım sürücüsü gerektirmez, sadece M. 2 SSD yuvasına takın ve kabloyu bağlayın.Kullanmadan önce anakartın M. 2 SSD arayüzünü desteklediğinden emin olmak gerekir.

5. Kompakt ve Taşınabilir: NGFF katı hal SATA3.0 ila M. 2 SSD sabit disk adaptör panosu hızlı veri iletim hızı sağlayabilir ve genellikle dizüstü bilgisayarlarda veya mini bilgisayarlarda kullanım için çok uygun olan küçük boyut ve taşınabilirliğe sahiptir.

Belirleme:

Sertifika: YOK

Menşei: Anakara Çin

Tip: Kablo Adaptörü

Model Numarası: SSD Adaptör Kartı

Paket: Evet

Arayüz: SATA 22pin

Çalışma sıcaklığı:-30-70 ° C

Hat uzunluğu: 40 cm

Destek sistemi: WinXP / Vista / Win7 / Win8 / Win10 32 bit/64 bit MAC / LİNUX

Ürün ağırlığı: 16.2 g

Ürün boyutu: 101 * 48 * 15mm/3.9*1.8*0.5 içinde

Uygulanabilir arayüzler: 2230, 2242, 2260 ve 2280

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Adaptör Kartı

1 x Tornavida

1 x Bağlantı Teli

  • Paket : Evet
  • Model Numarası : SSD Adaptör Kartı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Tip : Kablo Adaptörü
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız