0

Kıyafet dolabı Organizatörler Katlanabilir Dolap Organizatör 9 Bölmeli saklama kutusu Çorap İç Çamaşırı Pantolon Eşarp Bağları

(0 Müşteri Yorumları)
₺3 737.89 ₺7 475.96

Mermi Noktaları:

1. Katlanır Tasarım: Dolabınızı Giyim Çekmecesi Düzenleyicimizle çözün.Sadece üç saniyede katlanabilir, zamandan ve emekten tasarruf sağlar.Kompakt tasarımı fazla yer kaplamaz, bu da onu her boyutta dolap veya bavul için mükemmel kılar.

2.Bölme Tasarımı: 9 bölmeli ve sürgülü tasarımlı bu giysi çekmecesi organizatörü, kıyafetleriniz için geniş alan sağlar. clothes.It istiflenebilir, şifonyeriniz için kullanışlı ve yerden tasarruf sağlayan bir çözüm sunar.Giysilerinizi düzenli ve erişilebilir tutun!

3. Çıkarılabilir Tasarım: Çekmece düzenleyicimiz, bölme genişliğini kolaylıkla ayarlamanıza olanak tanıyan çıkarılabilir bölücülere sahiptir.Giysiler kolayca görülebilir ve en sevdiğiniz kıyafetlere daha hızlı erişim sağlar.Ayrıca, giysilerinizi daha verimli organize etme özgürlüğünün tadını çıkarın!

4. Neme Dayanıklı Çekmeceler: Her çekmece organizatörü, nemi etkili bir şekilde önleyebilen ve giysilerinizi taze ve kuru tutabilen kurutucu veya naftalin için kapakta küçük bir kutu ile birlikte gelir.

5. Güvenilir ve Dayanıklı: aşınmaya dayanıklı ve güvenli PP ile

malzeme, Giysi Çekmecesi Düzenleyicimiz kıyafetleri hasardan korur.Dokunuşu yumuşak, maksimum konfor ve güvenilirlik sağlar.

Tanım :

Giysiler için Çekmece Düzenleyicilerimiz sürgülü bir tasarıma sahiptir ve üç saniye içinde katlanabilir.Kıyafetlerinizi düzenli tutmak için mükemmel!Kutunun içindeki giysiler bir bakışta görülebilir.Organizatörler ayrıca aşınmaya karşı dayanıklıdır ve uzun süre dayanmalarını sağlar.

Belirleme:

1.Name: Giyim Çekmecesi Düzenleyici

2.Malzeme: PP

3.Ağırlık: kapaksız: yaklaşık 1300g;

4.Boyutu: yaklaşık 40.5*25.5*20.3 cm/ 15.94*10.04*7.99 içinde

5.Özellikler: bölmeli depolama, büyük kapasiteli, sızdırmaz ve neme dayanıklı, çıkarılabilir bölücüler

6.Renk: Kahve

Ambalaj Listesi:

1 * Giyim çekmece içi bölme aparatı

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Boyut : 40.5x25.5x20.3cm
  • Malzeme : Plastik
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız