0

Zayıflama uçucu yağ Doğal Bitki Zayıflama Zayıflama uçucu yağ Zayıflama Vücut uçucu yağ Doğal Spa uçucu yağ İçin

(0 Müşteri Yorumları)
₺468.65 ₺937.30

Özellikler:

Yanmayı hızlandırın, Metabolizmayı ve kilo kaybını hızlandırın, böylece obezitenin temel nedenini çözün.

Büyüleyici ve sağlam bir vücut oluşturmaya yardımcı olmak için karın, bel, bacak, kol ve uyluklara zayıflama masaj yağı uygulanır.

Tam vücut masajı için harika, güvenli ve etkilidir.Nemlendirici, sıkılaştırıcı, cilt bakımı, ayak masajı, kazıma, SPA, banyo, masaj vb.İçin.

Belirleme:

Ürün Adı: Zayıflama Masaj Yağı

Ağırlık: 25g

Net içeriği: 10 ml

Paket boyutu: 8*2.4*2.4 cm\3.14x0.94x0. 94 inç

Ambalaj: renk kutusu

Malzemeler: Su, Üzüm Çekirdeği Yağı, Çuha çiçeği Yağı, Gül Yağı, Jojoba Tohumu Yağı

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin

ambalaj listesi:

Zayıflama masaj yağı*1 * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Cilt Sıkılaştırma】 Doğal uçucu yağ ile uygulamak ve masaj yapmak yanmayı teşvik eder, kilo kaybına yardımcı olur ve ideal şekilleri şekillendirir.cilde daha fazla esneklik kazandırır, metabolizmayı hızlandırır ve vücuda hoş bir şekil verir.

2.【Nazik Formül】 Zayıflama esansiyel yağının bileşenleri hafiftir ve tahriş edici değildir, bu da günlük kullanımımız için çok uygundur.Bitkisel formülü ve sıkılaştırıcı serumları ile üretilen sarkan cilt ve çatlakları tedavi eder

3.【Vücut Şekli için Evrensel】 Zayıflama masaj yağı, güzel ve sağlam bir şekle katkıda bulunur.Uyluklara, kollara, bacaklara ve bele sık sık cilt sıkılaştırıcı göbek drenajı zayıflama yağı uygulayın.

4.【Basit Kullanın】 Zayıflama vücut yağını ayarladıktan sonra avuç içine bırakıp cilde uygulayabiliriz.Parmak uçlarınızla yukarıdan aşağıya, dışarıdan içeriye, emilene kadar 10-15 dakika spiral şeklinde masaj yapın.

5.【Yaygın Kullanım】 Karın drenajı Zayıflama yağı çok etkilidir, bu nedenle genellikle güvenli ve etkili olan vücut masajında kullanılır.Nemlendirici, sıkılaştırıcı, cilt bakımı, ayak masajı, kazıma, SPA, banyo, masaj vb.İçin.

  • Marka Adı : LANBENA
  • Öğe Türü : Uçucu Yağ
  • Parça Sayısı : Bir Birim
  • Uçucu Yağ Tipi : Saf uçucu yağ
  • Üretim Ülkesi / Bölgesi : Çin
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Zayıflama Esansiyel Yağı
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız