0

Aşk ahşap kapı Işaretleri sevgililer Günü Ahşap Işareti Kapı Işaretleri Duvar Asma sevgililer Günü dekorasyon için duvar boyaması dekor Aşk

(0 Müşteri Yorumları)
₺567.36 ₺1 134.73

Güzel aşk ahşap asma tabelalarımızla ön kapı dekorunuza sıcaklık ve sevgi katın.Aralarından seçim yapabileceğiniz 4 stil sunuyoruz ve her işaret sağlam ve güçlüdür ve her türlü hava koşulunda dayanmasını sağlar.Canlı ve parlak renkler bu işaretleri Sevgililer Günü veya yılın herhangi bir günü için mükemmel kılar.Aşk ahşap asma tabelalarımızla evinizi rahat ve davetkar hissettirin.

Ürün adı: Sevgililer Günü Ahşap Asma işareti

Malzeme: ahşap

Renk: Ürün boyutu: 32x25x0. 5 cm/12. 6x9. 84x0. 2in

Ürün ağırlığı: 63g

Liste:

1 * aşk ahşap asma işareti

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Evinize Sevgiyi Aşılayın: Bu ahşap asma tabelalar, 4 aşk mektubu şeklinde mevcut olan Sevgililer günü dekorasyonu için mükemmeldir.Her şekil, duvarlara, kapılara veya pencerelere yerleştirildiğinde romantik bir atmosfer yaratan benzersiz bir renk ve tasarıma sahiptir.

2.Mükemmel Ahşap Malzemeler: Mükemmel kalitede ahşaptan üretilen bu aşk asma tabelası dayanacak şekilde üretilmiştir.Sağlam ve güçlü tasarımı, eviniz için uzun süreli bir dekorasyon görevi görürken aşınmaya ve yıpranmaya karşı oldukça dayanıklı olmasını sağlar.

3.Büyüleyici Vurgular: Kusursuz işçilik ve solmaz UV renkli baskı ile bu aşk ahşap asma işareti sofistike bir görünüm yayar ve ev dekorunuzu yükseltir.

4.Büyüleyici Ek: Bu şık Ahşap Tılsım asma tabelasının cazibesinin tadını çıkarın.Mükemmel ahşap tasarımı ve kullanımı kolay jüt ipi, evinizin duvar sanatı dekoruna mükemmel bir katkı sağlar.Rustik güzelliğe dokunmak için ön kapınıza veya evinizin herhangi bir yerine asın.

5.Büyüleyici Süsleme: Ahşap asma tabelamız kutlamanıza büyüleyici bir ektir.Düğün parti malzemeleri, yıldönümü, doğum günü veya Sevgililer günü dekorasyonu için idealdir.Büyüleyici bir atmosfer ve unutulmaz anlar yaratmak için duvara, kapıya veya şömineye yerleştirin.

  • Model Numarası : Sevgililer Günü Ahşap Askı Süsleri
  • Desen : Kalp
  • Malzeme : Bambu
  • Neden : Ev Taşıma
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Elektronik : No
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız