0

Ağaç Toppers Noel Süslemeleri Kabak Şekli Ağacı Topper Süsler Fiş Noel Ağacı Süsleme Kapalı Açık Treetop

(0 Müşteri Yorumları)
₺494.89 ₺989.77

Tanım:

Noel Ağacı Topper, yeniden kullanılabilir, dayanıklı, pürüzsüz, keskin kenarları olmayan ve uzun süre kullanılabilen çevre dostu PP malzemeden yapılmıştır.Kabak şeklinde ve kar tanesi deseninde tasarlanmış, çok hassas ve göz alıcıdır, bu da Noel ağacınızı daha çekici ve çekici hale getirebilir.

Belirleme:

Adı: Noel ağacı üst yıldız

Malzeme: PP

Renk: kırmızı altın gümüş

Boyutu: yaklaşık 23x6x6 cm / 9. 06x2. 36x2. 36in

Ambalaj listesi:

1 x Noel Ağacı Topper

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Zararsız ve Dayanıklı】 Noel Ağacı Topper, kokusuz, zararsız, güvenli, çevre dostu ve dayanıklı PP malzemeden yapılmıştır.

2.【Çekici ve Çekici】Ağaç Toppers Noel Süsleri, Noel ağacınızı daha çekici ve çekici hale getirebilir.Kabak şeklindeki ve kar tanesi desen tasarımı nedeniyle zarif ve göz alıcıdır.

3.【Noel'i Aydınlatın】Noel Ağacı Kabakları Noel öğesi ile birlikte gelir.Sadece Noel ağaçlarında güzel değiller, aynı zamanda kış ve advent süslemelerine harika bir ektir.

4.【Geniş Uygulama】 Dayanıklı yapısı ve kaplamaları ile bu süslemeler, Noel, parti, tatil ve düğünde hem tüketici dekoratörleri tarafından hem iç hem de dış mekan kullanımı için mükemmeldir.

5.【Harika Hediye】 Noel, Şükran Günü ve Yeni Yılda, arkadaşlarınıza ve ailenize hayatlarını ve evlerini dekore etmek ve onlara harika bir yaşam dilemek için mükemmel bir hediye.

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Elektronik : No
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız