0

Doğal Ahşap Bardak İçi Boş Ahşap Coaster Zarif Rustik Arı Kelebek Tasarım Bardak Ahşap Bardak Mat Kahve çaylı içecek Dekor

(0 Müşteri Yorumları)
₺475.07 ₺950.33

Bu aşınmaya dayanıklı ahşap bardak altlıkları ile masa ayarınızı geliştirin.Oyma içi boş tasarıma sahip, kadınlar ve kızlar için mükemmel.Herhangi bir kutlamayı daha samimi hale getirmek için çok amaçlı kullanım.Bu güzel bardak altlıkları ile dekorunuza doğal bir dokunuş katın.

Ürün malzemesi: ahşap

Kelebek boyutu: 15 cm * 15 cm

Arı boyutu: 14.8 * 14.8 cm

Şunlar için uygundur: Şömineye, masaya veya tepsiye yerleştirilmiş olsun, kutlamanızı daha sıcak hale getirecektir.

Liste:

1 * doğal ahşap bardak altlığı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı ve Aşınmaya Dayanıklı Malzeme: Bu ahşap bardak altlıkları, ısıya, neme ve çizilmelere dayanabilen yüksek kaliteli ahşaptan yapılmıştır.Kokusuzdurlar ve çevre dostudurlar, bu da onları her duruma uygun hale getirir.

2.Sofistike oyuk detaylar: Bu rustik ahşap bardak altlıklarının içecekler için zarif oyuk tasarımı, oyuk oyma tekniği ile elde edilir.

3.Zarif Hediye: Bu ahşap bardak altlıkları, evlerini doğal güzelliğe dokunarak dekore etmeyi seven kadınlar ve kızlar için mükemmeldir.Sevgililer Günü, Yeni Yıl, Doğum Günü veya başka bir fırsat için olsun, bu bardak altlıkları sevdiklerinizi etkileyecek düşünceli ve pratik bir hediyedir.

4.Geniş Kullanım Alanları: Küçük atıştırmalıklar veya şekerler için dekoratif tepsiler görevi gören içecekler için ahşap bardak altlıklarımızla masanızı çizilmelere ve lekelere karşı koruyun.Misafirleri ağırlamak için mükemmel çok amaçlı çözüm.

5.Festival atmosferi yaratın: İçecekler için ahşap bardak altlıklarımızla dekorunuzu yükseltin.Güzel bal arılarıyla süslenmiş bu bardak altlıkları, her duruma sıcaklık ve tatlılık getirir.

  • Malzeme : Odun
  • Masa Dekorasyon ve Aksesuar Türü : Paspaslar ve Pedler
  • Şekil : Yuvarlak
  • Tarz : Klasik Tarz
  • Özellik : Çevre Dostu
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : İçecekler için Ahşap Bardak altlıkları
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız