0

4 Adet Nemli Silgi Sünger Temizleme Fırçası ıslak Temizleme Süngeri Toz Sünger Panjur, Cam, Havalandırma Delikleri, Aynalar, Pencere Rayları

(0 Müşteri Yorumları)
₺170.44 ₺321.43

Yüksek kaliteli malzeme: Neme dayanıklı sünger, dokunuşu yumuşak ve hassas, rahat ve pürüzsüz olan yüksek kaliteli PVA malzemeden yapılmıştır.Temizleme fırçasının U şeklindeki oluk şekli, toz parçacıklarının çıkarılmasını kolaylaştırır.

Çift taraflı temizleme tasarımı: Islak temizleme süngerinin bir tarafı, kapı ve pencere olukları, panjurlar, yer karoları, zeminler ve diğer alanlar için uygun içbükey bir tasarıma sahiptir.Islak temizleme süngerinin diğer tarafı düzdür, bu da onu düz mutfak tezgahı, pencere ve araba gibi yüzeylerin temizlenmesi için uygun hale getirir.

Çok yönlü ve pratik: Silgimiz, yatak odaları, mutfaklar, banyolar, arabalar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli yüzeyler için uygundur. fences.To kullanın, süngeri suyla nemlendirin ve iyice temizlemek için köşelere ve çatlaklara ulaşacak kadar yumuşak ve esnek hale gelecektir.

Mükemmel Su Emme: Nemli silgimiz, mükemmel su emilimine sahip yüksek kaliteli sünger malzemeden yapılmıştır.Yoğun su emici gözenekleri çok miktarda su tutabilir ve ıslatıldıktan sonra sünger son derece yumuşak ve elastik hale gelir.

Uygulama: Nemli silgi sünger temizleme fırçası, panjurları, havalandırma deliklerini, korkulukları, yer karolarını, tavan vantilatörlerini, pencereleri, pencereleri, arabalardaki ray oluklarını vb.Temizlemek için uygundur.

Renk: gri

Malzeme: PVA sünger

Boyutu:11. 5x5. 5x4. 3 cm

Paket içeriği:

4 x sünger

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak : Anakara Çin
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız