0

Moda Banyo Halısı paspas seti Su emici ve kaymaz zemin mat 3 Adet Kaymaz Pedleri Banyo Paspas + Kontur + Tuvalet kapak

(0 Müşteri Yorumları)
₺1 021.86 ₺1 123.03

Bir dikdörtgen zemin mat; uzunluk 80 * genişlik 50 cm, bir U-şekilli mat; uzunluk 50 * genişlik 40 cm, bir O-şekilli kapak; genişlik 35 * yükseklik 45 cm(manuel ölçüm bazı hatalar olabilir,referans için sadece)

MALZEME: 2 Parça Mayo, Kaymayı ve Kaymayı önleyen Kaymaz Tabanlı yüksek Kaliteli Polyester, Pazen Kumaş Malzemeden Yapılmıştır, Ayrıca Suyu Emer, Zemini Kuru Tutar.

Paspas Çok Pratiktir, Banyoya, Şifonyere, Kır Evine, Ana Banyoya, Çocuk Banyosuna, Misafir Süitine, Otele, Saunaya, Duşa, Banyoya, Spor Salonuna, Yatak Odasına, Yemek Odasına, Oturma Odasına vb. Koyabilirsiniz.

ÖZELLİKLER: Temizlemesi, bakımı, kiri silkelemesi kolay, U şeklinde tuvalet paspası, yere yakın, nemi keser, çevre koruma, su emici ve dayanıklı, deforme olması kolay değil, dayanıklı, kalın ve rahat ayak hissi, saç dökülmesi kolay değil, kaymaz plastik tabanda zemine zarar vermez.

Güçlü su: Güçlü su emme yeteneği Banyo halıları ve Paspas Setleri,Banyo paspasını uzun süre kuru tutun, ayrıca ayaklarınız için koruyucu.

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Uygulama : Banyo
  • Malzeme : PVC
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız