0

Sürtünme Çamur Kremi Nemlendirici Exfoliator Çamur Ovmak Çamur Ovmak Cilt Temizleme Jeli Çamur Ovmak Jel İhale Pürüzsüz Cilt Nazik Exfoliator

(0 Müşteri Yorumları)
₺715.53 ₺1 431.25

Çamur Ovma, tüm vücudunuzu temizlemenin doğal ve etkili bir yoludur. skin.It gözenekleri derinlemesine temizlemeye, donukluğu iyileştirmeye ve cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur.Tüm cilt tipleri için uygun olan Çamur Ovma cildinizi pürüzsüz ve parlak bırakır.

Özellikler:

Malzeme: Kimya bileşimi

Ürün Listesi:

Çamur Ovmak * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hassas bir cilt yaratın: Kil Ovma cildinizi nazikçe ve etkili bir şekilde eksfoliye ederek tüm kir ve ölü cilt izlerini temizler cells.It cildinizde yumuşak ve rahat hisseder ve kolayca yıkanır.

2.Cilt Kremi: Çamur Ovma cildinizi nemlendirir ve yatıştırır, yağlılığı azaltır ve sırtınızın ve diğer bakımı zor olanların görünümünü iyileştirir areas.It ayrıca gözenekleri temizler ve pürüzsüzleştirir.

3.Cildin şeffaflığını geri kazanın: Çamur Ovma cildinizi nazikçe eksfoliye eder ve besler, lekeleri hafifletmenize yardımcı olur ve dullness.By cilt metabolizmasını iyileştirmek ve kan akışını teşvik etmek, doğal ışıltınızı ve berraklığınızı ortaya çıkarır.

4.Nemlendirme ve Dolgunlaştırma: Çamur Ovma, cildin derinliklerine nüfuz eden, elastikiyetini ve pürüzsüzlüğünü artıran doğal bitki özleri ile cilde nem ve dolgunluk sağlar.

5.Büyüleyici Hediye: Rahatlamak ve güzel bir cilt elde etmek isteyen tüm cilt tiplerinden gençler ve bayanlar için idealdir.Çamur Ovmak da arkadaşlarınız için harika bir hediye seçimidir.

  • İçerik : Çamur Ovma
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Vücut Ovma Jeli
  • Öğe Türü : Ovma ve Vücut Bakımı
  • Parça Sayısı : Bir Birim
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız