0

Tırnak Tırnak Yağı 1 ADET Tırnak Beslenme Yağı 15ml Doğal Bitki bazlı Tırnak Büyüme Yağı Besleyici Jel Lehçe Tırnak Tırnak bakım yağı

(0 Müşteri Yorumları)
₺94.18 ₺188.37

Mermi Noktaları:

1.Nemlendirici ve Yumuşatıcı: Bu tırnak kütikül yağı, tırnaklarınızın etrafındaki kuru ve pürüzlü cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olarak çapak oluşumunu önler ve yumuşatır keratin.It ayrıca cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar.

2.Taşıması kolay: Bu tırnak manikür yağı kullanımı basit ve hafiftir.Nazik damlalık ile tırnaklarınıza günde 3-4 kez masaj yapabilirsiniz.Küçük boyutu her yerde yanınızda taşımayı kolaylaştırır.

3.Doğal Bileşenler: Doğal malzemelerden üretilen bu tırnak kütikül yağı, korneuma ve tırnaklara soğuk preslenmiş yağ ile nüfuz ederek hafif ve uzun ömürlü olmasını sağlar hydration.It ayrıca tırnakları vitaminle takviye eder ve güçlendirir, pürüzsüz ve sağlıklı bırakır.

4.Çeşitli Uygulamalar: UV tutkal tırnakları, akrilik tırnaklar veya doğal tırnaklar kullanıyor olsanız da, bu tırnak manikür yağı besleyebilir ve koruyabilir them.It profesyonel salonlar veya ev kullanımı için uygundur ve hiçbir tarafı yoktur effects.It takma tırnaklar için bile nazik ve cilt dostudur.

5.Harika Hediye: Yağ bakımından zengin ve eşsiz bir doğal bileşik olan bu tırnak kütikül yağı, kuru, kırılgan ve çatlamış tırnakları ve cildi besleyerek onları sağlıklı ve shiny.It annenin bakımına ve sevgisine ihtiyaç duyan arkadaşlarınız ve aileniz için mükemmel bir hediye.Tırnak bakımı için en iyi seçim.

Tanım:

Parmak Kenarı Yağı, tırnaklarınız ve cildiniz için derinlemesine nemlendirme ve beslenme sağlayan eşsiz bir üründür.Akrilik tırnaklarınız veya doğal tırnaklarınız olsun, bu yağ tırnak çevresinde kuruluğu, çatlamayı ve soyulmayı önlemenize yardımcı olabilir.Sadece günde birkaç damla uygulayın ve sağlıklı ve güzel tırnakların tadını çıkarın.

Özellikler: 1.Name: Tırnak Kütikül Yağları

2.Boyutu: yaklaşık 3.2*3.2*9.3 cm/1.26*1.26*3.66 içinde

3.Fonksiyon: Cildi nemlendirir, geri dönüşleri ve ölü cildi önler

4.İçerik: 15ml

Ambalaj listesi: 1 * tırnak Manikür Yağı

  • NET ağırlık : 15ml
  • Öğe Türü : Tırnak Bakımı
  • İçerik : Doğal Malzemeler
  • Tip : Kütikül Yağı / Beslenme Yağı
  • Miktar : 1 adet
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : tırnak kütikül yağı
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız