0

Ayak bileği Bandaj Elastik Spor Koruma Nefes Plantar Fasiit Desteği Burkulma Önleme Erkekler Kadınlar için Erkek Kız Çocuklar için

(0 Müşteri Yorumları)
₺465.07 ₺1 011.10

İspanyol alıcıların dikkatine:

Adresiniz aşağıdaki posta kodlarını içeriyorsa, lütfen ispanyol deposunu seçmeyin.

Posta kodu 35/38 ile başlar.

Yurtdışı depo teslim edemez, Aksi takdirde siparişi Çin deposundan göndeririz.

Ayak bileği Bandaj Nefes Spor Koruma Rahat Ayak Halhal Ortez Burkulma Önleme Erkekler Kadınlar için Erkek Kız Çocuklar için

Özellik:

1. Çift Katmanlı Basınç Fiksasyonu: Spor ayak bileği bandajımız, ayak bileklerinizi sabit tutan ve pozisyon dışına çıkmalarını önleyen çift katmanlı basınç fiksasyonu sağlar.İki yönlü basınç sistemi, iç ve dış yuvarlanmayı önleyerek ayak bileklerinizin etrafına sıkıca sarılır.

2. Nefes Alabilen Örgü Tasarımı: Ayak bileği bandajı, dokunması yumuşak ve aşınmaya dayanıklı nefes alabilen örgü malzeme ile tasarlanmıştır ve pilling.It havalandırma ve hava akışına izin verir, böylece egzersiz sırasında ayaklarınız havasız veya terli hissetmez.

3. İçi boş Topuk Tasarımı: Fitness koruması, ayağınızın eğriliğine uyan, Aşil tendonuna destek sağlayan ve ayak bileğini yerine sabitleyen içi boş bir tasarıma sahiptir.Bu benzersiz tasarım, yer değiştirmeyi önlemeye yardımcı olur ve yaralanma olasılığını azaltır.

4. Hafif ve Rahat: Ayak halhal ortezimiz hafif ve düzenlidir, hantal veya hantal hissetmeden giymeyi kolaylaştırır.Dikişsiz dikiş, uzun süre giyildiğinde tahrişi ve rahatsızlığı azaltarak rahat bir oturuş sağlar.

5. Ayarlanabilir ve Şık: Sihirli velcro tasarımı ile plantar fasiit desteğimiz ayarlanabilir ve çeşitli ayaklara sığabilir sizes.It aynı zamanda modaya uygundur ve egzersiz yaparken veya spor yaparken özgürce ve rahatça hareket etmenizi sağlayan çeşitli ayakkabı türleriyle giyilebilir.

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Malzeme: Neopren ve Velcro

Model Numarası: Spor Ayak Bileği Brace

Tipi: Çift katmanlı ayak bileği guard

Boyutu: 40x13. 3x0. 35 cm/15. 7x5. 2x0. 1 inç

Renk: siyah

Fonksiyon: Ayak bileği koruması

Uygulanabilir insanlar: Evrensel

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Spor Ayak Bileği Brace

[relateproductdetail/]

  • Model Numarası : spor ayak bileği desteği
  • Tip : Ortopedik Malzemeler
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : APWİKOGER'İN
Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız